Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen hun ondergoed om de 8 jaren vervangen. Nou laten we hopen dat het niet helemaal juist is, want 8 jaar is wel heel erg lang. Maar op zich maakt het niet uit hoe lang het duurt voor je, ondergoed vervangt, zolang er een gaatje, scheurtje erin zit, is het gewoon tijd om deze in de vuilnis ton te doen. Sommige mannen houden hun boxers zo lang alleen maar omdat het misschien een bepaalde herinnering voor ze heeft. Die ene paar waarmee je bij dat hete meisje thuis bent beland en waarmee je een geweldige nacht heb gehad bewaar je dan jaren achtereen. Maar toch is het beter om je kast op te ruimen en nieuwe boxers te kopen.

 

Het is altijd beter om tenminste 10 paar boxershorts te hebben, dat is een normaal aantal. Dat geeft je de ruimte om tenminste 1 per dag aan te doen plus nog wat extra in geval eentje gescheurd is of vuil is. De actieve jongens onder ons, die vaak sporten, uitgaan en overwegend veel zweten hebben toch wel minimaal 15 – 20 onderbroeken nodig.

 

Als je een onderbroek gaat kopen, kijk dan altijd eerst naar wat je mooi vind. Hoe de stof aanvoelt en als het in het budget past. Maar zoek toch wel de juiste merk die helemaal bij jou past. Met de kleur en de modellen hoef je minder zorgen te maken en mag je zo gek gaan als je maar wilt.

 

Belangrijk is wel dat je een variatie aan ondergoed hebt. Zo wie zo als je een een merk vent bent is dat niet erg. Als het merk maar lekker zit bij je en je ervan kan genieten. Maar koop wel verschillende soorten onderbroeken. Ben je een boxershorts fan, dan heb je zoveel leuke modellen boxershorts die je ook nog eens extra comfort bieden en ben je een onderbroek of slip persoon dan heb je ook daar veel keuze bij.

 

Was je onderbroeken elke keer als je ze aangetrokken hebt. Alhoewel het misschien zo lijkt dat jij als man dat niet elke keer hoeft te doen omdat je toch geen vocht of afscheiding hebt, is het toch wel belangrijk dat je dat doet. Het zegt niet alleen iets over je persoonlijke hygiëne. Maar is ook veel aangenamer als je een fris ruikende onderbroek aanhebt dan eentje die gewoon naar zweet ruikt. Geen enkel vrouw vind dat prettig. Gebruik altijd de juiste zeep en wasverzachter en lees de instructies heel goed. Want niet alle ondergoed kan je gewoon in de wasautomaat stoppen, sommige worden op de hand gewassen en als je dat in de was automaat stopt kan hij gaan scheuren of rafelen. Dat wil je natuurlijk niet hebben, vooral als het gaat om onderbroeken van een duur merk.

 

Trek in de slaapkamer evenals je vriendin ook spannend ondergoed aan. Het is niet alleen een compliment voor jou lijf, maar geeft haar ook nog eens dat wilde verlangen naar jou omdat je er gewoon super lekker uitziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here