Wanneer je via www.elektrischeautolease.nl een elektrische auto aanschaft, kan dat je financieel voordeel opleveren en daarnaast zeker in deze tijd niet onbelangrijk, draag je bij aan een beter milieu. Je kunt bij ons zowel privé als zakelijk leasen. Bij bijvoorbeeld het private leasen betaal je alleen voor het opladen van de auto. De rest van de kosten zit bij de leaseprijs inbegrepen.

Wat onderscheidt elektrischeautolease.nl van andere leasemaatschappijen

Waar wij ons vooral in onderscheiden is dat wij ons alleen focussen op elektrische auto’s. Bij ons vind je niet één diesel of benzineauto in het assortiment. Ook geen hybride auto. Ons doel is klanten zowel zakelijke als privé zo goed mogelijk een keus te laten maken wat betreft de elektrische auto en het leasen daarvan. Op de site komen vraag en aanbod van elektrische auto’s samen. Je kunt er auto’s met elkaar vergelijken maar ook informatie over de bijtelling, wat de goedkoopste elektrische auto op dit moment is en het leasen in het algemeen vinden. Door middel van een filter kun je een keuze maken uit alle elektrische auto’s in Nederland gebaseerd op jouw specifieke wensen. Je kunt nadat je een keuze hebt gemaakt gelijk een persoonlijke offerte aanvragen.

Elektrische auto rijden goedkoper dan het rijden met benzine of diesel

De hoge aanschafprijs van een elektrische auto houdt veel mensen tegen deze aan te schaffen. De prijs hiervan ligt ongeveer tussen 30.000 euro tot 60.000 euro. Moet je het geld voor de auto lenen, dan liggen die bedragen natuurlijk nog veel hoger. Een groot voordeel van het aanschaffen via www.elektrischeautolease.nl is dat je wel de auto kunt rijden maar niet het aanschafbedrag nodig hebt.

Elektrische auto, de belasting en overheid

Belasting: Al veranderd er steeds wat op het vlak van elektrisch autorijden, er zijn nog steeds een hoop voordelen te behalen, je hoeft bijvoorbeeld geen wegenbelasting te betalen en de bijtelling is vele malen lager wanneer je zakelijk een elektrische auto rijdt.

Overheid: Ook wat de overheid betreft verandert er nog wel eens wat aan de vorm en omvang van de subsidie voor het elektrisch rijden. Dit hangt af van het soort auto die je kiest en de vorm waarin je dat doet. Zowel zakelijk als privé zijn er subsidiemogelijkheden. Op de website van www.elektrischeautolease.nl is hier meer informatie over te vinden.

Voordelen Elektrische auto via rijden op een rij:

  • Geen aanschaf bedrag nodig
  • Het opladen van een accu is veel goedkoper dan het tanken van benzine of diesel.
  • Snel en stil. De motor reageert bij een elektrische auto sneller en is veel stiller. Daarnaast heb je geen last van omgevingsgeluid omdat elektrische auto’s geluidsdicht worden gemaakt.
  • De luxe van thuis tanken.