Biologisch

Overzicht aan links naar websites over biologisch en; eten, landbouw, diervriendelijk, bio, voeding, producten.

Lees meer..
Milieu

Overzicht aan links naar websites over milieu en; energie, producten en organisaties die hier mee te maken hebben.k.

Lees meer..
Divers / Tips

Overige onderwerpen zoals; natuur, fietsen, besparen, energiebesparing, energiebronnen, duurzame energie en klimaatverandering.

Lees meer..

Energetische energie, zeer effectief.

Wat is energetische energie?

 

Energetische therapie is een geneeswijze wat al eeuwenoud is, het richt zich op het balans brengen van de energiehuishouding van het lichaam. Ook zijn er verscheidene energetische therapie opleidingen om een gecertificeerd therapeut te worden.

 

Kort gezegd wordt de energiehuishouding flink op de schop genomen, positieve energie wordt weer toegevoegd en negatieve energie wordt afgevoerd. Dit wordt meestal gedaan door het zelf genezend vermogen van het lichaam te triggeren. Deze manieren leer je allemaal bij een opleiding energetische therapie. Diverse krachten met als oorzaak een slechter energetische huishouding kunnen zijn:

 

• Stress gerelateerde klachten
• Burn-outs
• Paniekaanvallen, faalangst en onzekerheid
• Slaaptekort
• Diverse fysieke klachten

 

Door deze behandelingen is het leven van de cliënten vele male dragelijker als voorheen. Dit is voor hunzelf en naasten, zeker een toevoeging. Na deze behandelingen zal de cliënt weer dingen zelf oppakken, zoals op bezoek komen, stukje met de hond lopen of een andere pro actieve activiteit. Ook kan de omgeving last hebben van “verkeerde” energetische energie, deze zal kunnen worden gereinigd worden door een energetische therapeut.

 

Een behandeling zal altijd beginnen met een intake gesprek om zo de cliënt goed te kennen en een persoonlijk behandelingsplan te kunnen maken. De behandeling zal bestaan uit energieoverdracht door middel van de handen van de therapeut na de cliënt. De negatieve energie zal worden afgevoerd en er zal positieve energie worden toegevoegd.

 

energetische-energie