Wespen kunnen voor grote problemen zorgen in huis, helemaal als er een wespennest in huis is. Niemand zit te wachten op wespen die vaak erg opdringerig en aanwezig kunnen zijn. Het is belangrijk dat het nest eerst wordt gevonden, voordat er maatregelen worden genomen. Wespen kunnen vaak prikkelbaar zijn en daardoor agressief reageren door te gaan steken. Wespen in huis moeten zo snel mogelijk aangepakt worden, niemand zit te wachten tot dat het wespennest in een woning groter wordt. De populaire plekken waar wespen graag zitten zijn zolder, tussen de spouwmuren of dakpannen. Het zijn vaak de plekken waar ze ongestoord verder hun nest kunnen uitbreiden.

 

Wespen verdelgen is niet zo eenvoudig op te lossen met allerlei huis- tuin en keuken middelen. Verkeerd gebruik kan ook ten koste gaan van uzelf. Vaak worden de wespen er agressiever van en worden ze er na een tijd ook resistent voor. Zelf een nest verwijderen kan voor de nodige risico’s zorgen, omdat men op een wespensteek allergisch kan reageren en vaak niet weet te handelen. Paniek bij het verwijderen van een wespennest, maken de wespen alleen maar meer boos en de kans dat ze met velen tegelijk zullen aanvallen is groot. Er kunnen in een nest rondom huis wel meer dan duizenden wespen aanwezig zijn en zij zullen alles doen om hun koningin te beschermen.

 

Wespen verdelgen door professionals

Een ervaren wespenbestrijder heeft verstand van zaken en is het beste aan te raden om van wespen in huis af te komen. Zij hebben de bestrijdingsmiddelen die gewone mensen niet hebben in huis. Ze dragen beschermende kleding en hebben de juiste materialen om een wespennest helemaal te verwijderen. Het is aan te raden om altijd de favoriete plekken van wespen in de gaten te houden, zodat u een volgende nest kunt voorkomen. Tip om een wespennest te voor te zijn: Een doorgesneden citroen met veel kruidnagels erin. Wespen blijven weg, omdat ze niet van de geur houden.

 

wesp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here