Zonnetje in huis.
Heel veel mensen willen graag meer zonlicht in huis of garage, maar beseffen niet dat de oplossing vaak dichterbij is dan ze beseffen. Als u een stuk plat dak heeft in uw huis of ga-rage, kunt u daar een lichtstraat laten plaatsen. Het aanbrengen van een lichtstraat of vlak-ke lichtkoepel is minder duur dan u denkt. De lichtstraat prijzen zijn de afgelopen jaren ge-daald, door innovaties in de profielen en verbeterde productietechnieken.

 

lichtstraat

 

 

Isolatie van warmte en geluid

Nadat de lichtkoepel is geplaatst blijft uw huis even goed geïsoleerd als voorheen. Afhanke-lijk van het type glas, kunnen we zonnewarmte binnenlaten of juist buitensluiten. Wilt u op stookkosten besparen en een aangename warme ruimte, neem dan HR++ glas. En als het u daar in de zomer soms te warm is, kunt u een lichtstraat met zonwering nemen: het goed-koopst is een binnen zonwering, met de hand te bedienen. Zonwering aan de buitenkant, op afstand bedienbaar of met een schakelaar kost iets meer. Nu wordt het op warme dagen niet warmer dan eerst, in uw woning, want behalve dat de zon wordt afgeschermd, houdt het geïsoleerde glas ook de buitenwarmte tegen.

 

lichtstraat prijzen

 

Lichtstraatprijzen

Wat kost een lichtstraat nu? De prijs van een lichtstraat hangt af van veel factoren. Sommi-ge klussers maken zelf lichtstraten, bijvoorbeeld met houten sponningen, maar bij plaatsing op een dak komt er meestal water tussen het glas en het hout, wat ten koste gaat van de isolatie, en waarbij de kozijnen dan al snel moeten worden vervangen. Zo wordt goedkoop dus duurkoop. In onze lichtkoepels kan nergens water tussen glasrand en is het glas com-pleet verlijmd, en zijn de randen opgenomen in een geïsoleerde opstand met PIR isolatie. Er blijft helemaal nergens water tussen zitten. de prijs van een lichtstraat begint rond de 750 euro, voor een vlakke lichtkoepel van 50 bij 50 cm, met veiligheidsglas met HR++ isolatie. De lichtstraten prijzen hangen af van: De uitvoering (vrijstaand of tegen een opgaande ge-vel), de grootte, het type glas, zonwering, mastiekhoeken, en of u laat bezorgen of het zelf ophaalt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here