Pechhulpservice werd altijd geassocieerd met de ANWB, de gele busjes op de weg. Gelukkig zijn al veel mensen erachter gekomen dat er alternatieven bestaan die in veel gevallen voordeliger en beter zijn dan de traditionele hulpverlening van de ANWB. Sinds enige tijd zien we de opkomst van een geheel nieuw fenomeen: on demand pechhulp. Twee grote partijen bieden dit nu aan, AllSecur met pechhulp on demand en Centraal Beheer met de Roadguard applicatie.  Wanneer je één van deze applicatie download heb je de beschikking over losse prepaid – pechhulp. Het is dus niet meer nodig om een abonnement af te sluiten. De tarieven liggen vervolgens ongeveer tussen de €50 en €150 per mankement.

 

Hoe werken deze applicaties?

  • Download de applicatie
  • Bij pech start je de applicatie op en geef je aan wat het mankement is
  • Vervolgens wordt de prijs weergegeven en die je direct te betalen;
  • Wanneer je de betaling hebt gedaan komt de monteur binnen 30 minuten langs;
  • De monteur komt langs en repareert de auto. Er worden extra kosten in rekening gebracht wanneer de auto moet worden afgevoerd of onderdelen gebruikt moeten worden.

 

 

Bij Allsecur is de applicatie in zowel Nederland als Europa te gebruiken, bij Roadguard is dit enkel Nederland. De kosten in het buitenland zijn altijd 225 euro. De volgende mankementen worden gedekt:

  • Starthulp: Wanneer de auto niet genoeg vermogen of een lege accu heeft;
  • Reparaties: Wanneer de auto het niet meer doet, zoals door een lege brandstoftank of kapotte accu;
  • Vervoeren van auto: Wanneer de auto het niet meer gaat doen kan de auto naar de dichtstbijzijnde garage worden gebracht.

 

 

Klinkt interessant? Misschien wanneer u een nieuwe auto heeft aangeschaft, maar bij occasions raden wij altijd aan om een pechhulpservice te nemen. De kosten van eenmalige pech kunnen al zo hoog zijn dan u meerdere jaren gratis verzekerd had kunnen rondrijden.  Bent u benieuwd naar onze voorwaarden? Kijk op www.blijdatikrij.nl

 

smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here