Droom jij daar nou ook van, ergens midden in de natuur een woning met een vrij uitzicht. Dat lijkt me echt heerlijk. Als je dan thuiskomt na een dag werken, heb je direct een vakantie gevoel.

Mijn droomplek

In de natuur, maar niet te ver van de bewoonde wereld, want de kinderen moeten nog wel op de fiets naar school kunnen. Ik zie het al helemaal voor me. In de ochtend sta ik vroeg op, ik trek mijn hardloopschoenen aan en begin de dag actief. Voor de cooling down neem ik de hond mee en gaan we samen nog een uurtje wandelen in de vrije natuur. Tegen de tijd dat we thuis komen is het half 8 en wordt er met het gezin samen ontbeten. Vol energie begin ik aan mijn werkdag en aan het einde van de dag neem ik de hond weer mee de natuur in, om de drukte van mijn baan achter me te laten. We schaffen onze eigen kano aan en gaan regelmatig samen naar de Dinkel om daar te varen en bij mooi weer om daar te gaan zwemmen.

Zo ziet mijn huis er uit

Het huis moet natuurlijk in de omgeving passen. Dus geen blokkendoos. Een mooie ruime woonkamer en een woonkeuken, want de keuken is de centrale plaats in mijn woning. Ik ben gek op koken en in mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om nieuwe gerechten uit te proberen. Daarnaast wil ik graag een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping nog 3 slaapkamers en een badkamer. In de kelder komt een mancave, waar gegamed kan worden en waar de kinderen kunnen chillen met hun vrienden. Het mooiste zou zijn om er een bed en breakfast  bij te hebben voor de weekenden. Dus dat houd in dat er een gastenverblijf bij moet met alles er op en er aan.

Wordt mijn droom werkelijkheid?

Het is heerlijk om te dromen. Of het ooit werkelijkheid wordt? Geen idee. Ik heb al een foto van mijn droomhuis op ons prikbord hangen. Nu nog stappen ondernemen om de droom uit te laten komen. Ooit gaat dat lukken.