Woodstock Panelen is een een bedrijf dat handelt in houten panelen, tafels en andere onderdelen. Dit kunt u in verschillende houtsoorten bestellen. Denk hierbij aan massief eiken, noten of beuken hout. Massief eiken hout is een mooi voorbeeld voor houten panelen. Het is een soort hout dat van de slavische eik komt. Deze boom groeit langzaam, waardoor de houtstructuur stevig wordt. Voor het bewerken van het hout is dat prettig, want het het bewerken laat dan weinig sporen achter.

 

Daarnaast wordt er goed gezorgd voor de slavonische eik. Deze boom, die veel groeit in Oost-Europa, wordt beschermd door het beheren van de bossen. Het kappen gebeurt niet massaal en wanneer er 1 boom wordt gekapt, moet er ook weer 1 voor terug geplant worden. Dit alles maakt dat massief eiken panelen van Woodstock ook een verantwoorde keuze is voor de natuur.

 

Tot slot is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij Woodstock bestelt u de panelen op maat. Vervolgens betaalt u ook alleen voor de panelen en niet voor afvalstukken van het zagen. Dit is ongewoon als het gaat om op maat geleverde panelen en platen. U betaalt bij Woodstock alleen voor wat u heeft bestelt. Voor meer informatie over massief eiken hout of over Woodstock, kunt u terecht op de site van Woodstock.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here