Er is niemand die er graag aan denkt, de laatste adem van het leven. Toch is het onvermijdelijk. Afscheid nemen van iemand die ons nauw aan het hart ligt is een ingrijpende gebeurtenis. Het is stilstaan en gevoelens met diepe emotie ondergaan. In dat moment, waarin je in hoofd nog geen begane grond vindt, biedt ik, Danielle Langkamp, van uitvaartverzorging Bijzonder Afscheid in hengelo jou een steun en toeverlaat. Op deze momenten hoef je er niet alleen voor te staan.

 

Op jou tempo en naar jou wensen wordt je doorheen al de nodige formaliteiten gegidst. Met de nodige discetie en integriteit help ik je om je weg te vinden naar een ceremonie die voor jou en de overledene past. In alle openheid en transparantie krijg je de nodige informatie. Bijzonder Afscheid verzorgt je uitvaart in de omgeving van Hengelo en omstreken.

 

 

Je kan mij steeds terugvinden op de website, of ik sta altijd voor je klaar op het telefoonnummer 06 14993975. Ik ben er graag voor jou, opdat het regelen van de uitvaart wat lichter wordt om dragen. Zo kan de dag van de uitvaart in alle schoonheid en sereniteit verlopen en wordt ook deze dag er later één met een gevoel van rust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here